1

Aan de slag

Toon allen-
Jouw eigen feedback4professionals
Als je wilt starten met jouw persoonlijke feedback4professionals, klik simpelweg op de knop hieronder. Met 5 minuten heb je je eerste feedback verzoek verstuurd naar jouw gekozen contacten. De stappen zijn: Koop een licentie, log in, vul jouw feedbackgebieden in, upload je contacten, pas je persoonlijke emailbericht aan en verstuur je verzoek. Ga verder waar je mee bezig was en wacht op je feedback.

Je kan een onbeperkt aantal feedback verzoeken uitsturen! En dat voor maar €60,- per jaar

Bedrijf’s feedback omgeving
Aan de slag met de Feedback Engine
Hulp met competenties

Jouw feedback4professionals

per gebruiker

€ 60,- /jaar

• Bestel feedback4professionals
  • Log in met jouw gegevens
  • Formuleer jouw feedbackgebieden
  • Vul jouw contacten in
  • Typ je persoonlijke email bericht
  • En verstuur je verzoek

Bedrijf’s feedback omgeving

per gebruiker

€ 60,- /jaar

• Logo
  • Bedrijfsnaam
  • Competenties
  • Beroepsgroep
  • Aantal gebruikers
  • Gebruikers informatie