1

Bekijk de feedbackresultaten

Om je feedback resultaten te bekijken moet je na je log in het “Feedback overzicht” selecteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om vervolgens je feedback te bekijken.

• Selecteer jouw feedback verzoek op naam om de resultaten te zien
  • Bekijk een algemeen overzicht van jouw resultaten
  • Bekijk een gedetailleerde analyse van jouw resultaten. Deze resultaten zijn anoniem
  • Lees de tips en complimenten. Je kan zien van wie deze afkomstig zijn
  • Als iemand nog niet gereageerd heeft, dan kan je die persoon hier een herinnering sturen

Bekijk de feedback resultaten

Bekijk een instructievideo van dit proces (maximaliseer je browser window voor de optimale kwaliteit).