1

FAQ

Toon allen-
Hoe kan ik zoeken in mijn contacten en feedbackresultaten?

Je kan heel gemakkelijk zoeken met behulp van de zoekfunctie van je browser. Voor elke browser is dit praktisch gelijk.

Door middel van de toetsen combinatie “Ctrl+F” (Mac, “cmd+F”) kan je heel gemakkelijk zoeken in je lijst met contacten en feedbackresultaten.

Hoe importeer ik contactpersonen met een CSV-bestand?
Ik heb het verkeerde emailadres ingevoerd maar ik heb het feedbackverzoek al uitgestuurd, hoe kan ik het email adres nu nog veranderen en nog een keer versturen