1

Feedback verzoeken

Het proces voor feedback verzoeken is ontzettend eenvoudig en snel af te ronden. Er zijn maar 4 simpele stappen nodig.

• Selecteer de competenties waar je feedback op wilt ontvangen.
  • Selecteer de contacten waarvan je feedback wilt vragen.
  • Wijzig het standaard email bericht welke wordt meegestuurd bij het verzoek om het persoonlijker te maken.
  • Verstuur het feedback verzoek.

Feedback4professionals is ontwikkeld met het doel om nauwelijks van invloed te zijn op je (werk)tijd, maar hoog in waarde voor je professionele ontwikkeling. Vandaar dat het feedback verzoeken proces ontzettend snel en gemakkelijk te doen is.

Instructievideo over het feedback verzoeken proces

Feedback verzoeken

(maximaliseer je browser window voor optimale kwaliteit)

Bekijk hoe makkelijk feedback geven is.