1

Het opzetten van

Toon allen-
Competenties
We helpen je met het opzetten van feedbackgebieden/competenties voor:

• Verschillende teams, afdelingen of functies
  • Het analyseren van verschillende aspecten van de productiviteit van het personeel
  • Het gebruik voor verschillende doelgroepen zoals cliënten leveranciers, interne groepen etc.

Als je organisatie al een set gestructureerde competenties/feedbackgebieden voor handen heeft, dan kunnen die zonder problemen worden geïmplementeerd in de Feedback Engine.

Of als je je eigen set wilt vormen, kijk dan naar deze lijst van feedbackgebieden voor inspiratie.

Personalisering
Registreren gebruikers
Opzet kosten
Feedback4professionals voor jou